nuestro menu para la noche de fin de año
DEGUSTACIO
Montadito de Paté d’ Anec amb figues i fruits vermells
Panzarotti rosa al salmone afummicatto amb la seva salsa
Carpaccio de salmó i bacallà amb alvocat, olivada, perlas de cabiar, anet i les seves torradetes
Endivies farcides de ceviche de llagostins , perlas de cabiar i galetes salades
Mil fulls de truita de camarons de cristall amb mànec, poma i ruculla
ENTRANT
Corona de llagostins frescos de blanes a la planxa sobre amanida variada i la seva vinagreta
PER FINALITZAR
Medallons de Filet de Vedella amb Foie
POSTRES
Postre especial de Cap d’ Any ( Torre de Mochis de Maracuya i carmel i de Trufa i Pralinè)
Torrons, polvorons , neules i xarrup de moscatell
Cotilló de Cap d’Any
Raïm de la sort
Vi negre D.O Mencia i vi blanc D.O Ribeiro, Cava de la Casa, cafés i infusions
I per despedir l’ Any ; Festa de Cap d’ Any amb l’ actuació en Directe de Jaume Aron ( Elvis Presley ) i ball.
PREU 90€