nuestro menu para el día de San Esteban
ENTRETENIMETS
Suschi de pagès (Taula d’ embotits i formatges tros de sort)
PRIMER (a triar)
Amanida tebia de formatge de cabra, fruits secs , codony i raïm
Raviolis farcits de bolets amb la salsa blanca i encenalls de ceps
Espàrregs gegants amb pernil ibèric xèrris I xarrup de maionesa amb
cabiar
SEGONS (a triar)
Entrecot de vedella de la comarca amb patata caliu i rovellons i xips de
moniato
Fricando de Vedella amb llanegues
Conill guisat amb ametlles i bolets
Caçoleta de peix i marisc ( llamantòl, gambas, musclos , cloïses , sepia i cua
de rap )
Carpaccio de bacallà i salmó amb anet, olivada i caviar
POSTRES (a triar)
Broqueta de fuites amb xocalata
Gelat de torró amb ratafía ( Postre Barrufet )
Flam de la casa amb nata i carmel
Assortiment de Torrons, polvorons i neules, café, Pa, aigua, vi negre o
blanc , i copa de cava
Preu 40€ IVA INCLÒS