TEL +34 93 824 41 26

 nuestro menu para el día de San Esteban

ENTRETENIMETS

Suschi de pagès (Taula d’ embotits i formatges tros de sort)

PRIMER (a triar)

Crema de Marisc , amb gambes i musclos

Amanida tebia de formatge de cabra, fruits secs , codony i raïm

Raviolis farcits de bolets amb la salsa blanca i encenalls de ceps

Espàrregs gegants amb pernil ibèric xèrris I xarrup de maionesa amb
cabiar

SEGONS (a triar)

Entrecot de vedella de la comarca amb patata caliu i rovellons i xips de
moniato

Fricando de Vedella amb llanegues

Conill guisat amb ametlles i bolets

Caçoleta de peix i marisc ( llamantòl, gambas, musclos , cloïses , sepia i cua
de rap )

Carpaccio de bacallà i salmó amb anet, olivada i caviar

POSTRES (a triar)

Broqueta de fuites amb xocalata

Gelat de torró amb ratafía ( Postre Barrufet )

Flam de la casa amb nata i carmel


Assortiment de Torrons, polvorons i neules, café, Pa, aigua, vi negre o
blanc , i copa de cava

Preu 40€ IVA INCLÒS