TEL +34 93 824 41 26

L’ESTACIÓ DE TRAIL DEL BERGUEDÀ, està integrada pels municipis de Bagà, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Sant Julià de Cerdanyola i La Nou de Berguedà.

Trail Bergueda

Els recorreguts que composen l’Estació estan senyalitzats i geolocalitzats, i segueixen una coloració específica que n’indica el seu nivell de dificultat. Per les seves característiques pròpies, és una estació apte per a tot tipus de corredors, des d’aquells que s’inicien en el món de trail, fins als més experimentats que busquen grans distàncies i alts nivells de dificultat. Els itineraris que es poden realitzar oscil•len entre els 7 i els 85 kilòmetres de distància.

Consta de 30 rutes disponibles en 19 itineraris marcats i 6 tallers que sumen un total de 475 km que recorren els camins del nord del Berguedà

L’ESTACIÓ DE TRAIL DEL BERGUEDÀ incorpora uns recorreguts anomenats “Tallers”. Són itineraris destinats a aquells corredors que desitgin realitzar exercicis específics amb l’objectiu de millorar el seu rendiment tant en curses com en sessions d’entrenament.

https://www.trailbergueda.com/